БАЛЫК ГРИЛИ
ТҮСТҮҮ КАПУСТАДАН ЖАСАЛГАН КРЕМ МЕНЕН ФОРЕЛЬ
230 г
990
c
БРОККОЛИ ЖАНА КЕШЬЮ КРЕМИ МЕНЕН
ЛОСОСЬ
280 г
1380
c
КЫТЫРАК ДОРАДО БАЛЫГЫ
300 г
1300
c
ТҮСТҮҮ КАПУСТАДАН ЖАСАЛГАН КРЕМ МЕНЕН ФОРЕЛЬ
990
c
230 г
БРОККОЛИ ЖАНА КЕШЬЮ КРЕМИ МЕНЕН
ЛОСОСЬ
1380
c
280 г
КЫТЫРАК ДОРАДО БАЛЫГЫ
1300
c
300 г
ЭКИНЧИ ТАМАКТАР
ДЫМДАЛГАН КАРТӨШКӨ МЕНЕН ФИЛЕ МИНЬОН
230 г
1350
c
ЖАШЫЛЧА МЕНЕН ТОРПОК ЭТИ
270 г
890
c
УЙДУН ТИЛИ МЕНЕН КАРТӨШКӨ КОНФИСИ
260 г
820
c
КАРТӨШКӨ ПЮРЕСИ ЖАНА КОЗУ КАРЫНДАР МЕНЕН ТОРПОК ЖААК ЭТИ
370 г
790
c
БЕФСТРОГАНОВ
340 г
780
c
РИБАЙ СТЕЙКИ
350 г
1590
c
ДЫМДАЛГАН КАРТӨШКӨ МЕНЕН ФИЛЕ МИНЬОН
1350
c
230 г
ЖАШЫЛЧА МЕНЕН ТОРПОК ЭТИ
890
c
270 г
УЙДУН ТИЛИ МЕНЕН КАРТӨШКӨ КОНФИСИ
820
c
260 г
КАРТӨШКӨ ПЮРЕСИ ЖАНА КОЗУ КАРЫНДАР МЕНЕН ТОРПОК ЖААК ЭТИ
790
c
370 г
БЕФСТРОГАНОВ
780
c
340 г
РИБАЙ СТЕЙКИ
1590
c
350 г
КАНАТТУУДАН
ТЕРИЯКИ
ТООК ЭТИ
180/200 г
590
c
ИТАЛИЯНЧА ТООКТУН ТӨШ ЭТИ
160/100 г
580
c
АЛЧА СОУСУ МЕНЕН ҮНДҮК ТӨШҮ
270 г
590
c
ҮНДҮК ЭТИНЕН ЖАСАЛГАН ПОЖАР КОТЛЕТАСЫ
375 г
640
c
КОКОС КҮРҮЧҮ МЕНЕН ТОМ ЯМ ЖӨЖӨ ЭТИ
390 г
660
c
ТЕРИЯКИ
ТООК ЭТИ
590
c
180/200 г
ИТАЛИЯНЧА ТООКТУН ТӨШ ЭТИ
580
c
160/100 г
АЛЧА СОУСУ МЕНЕН ҮНДҮК ТӨШҮ
590
c
270 г
ҮНДҮК ЭТИНЕН ЖАСАЛГАН ПОЖАР КОТЛЕТАСЫ
640
c
375 г
КОКОС КҮРҮЧҮ МЕНЕН ТОМ ЯМ ЖӨЖӨ ЭТИ
660
c
390 г